Persoon lijk Ont wikkelings traject

Is er een thema in je leven dat je schrijvend wil onderzoeken, verdiepen en helen?

Wil je je creatiever leren uitdrukken en je eigen scheppingskracht aanwakkeren?

Zoek je naar een manier om je eigen pijnpunten op een zachte, creatieve en helende manier te benaderen?

Heel je verhaal

Bij dit persoonlijke begeleidingstraject schrijf je voor jezelf, niet voor een publiek. Dat maakt het schrijven niet minder krachtig. Eigenlijk is dit de basis, de essentie. Als je de juiste woorden voor jouw gevoel, gedachten en verhaal vindt, dan geeft dat een gevoel van verbinding – met jezelf en met het leven. Je ervaart dat creëren iets is dat bij je menselijke potentie hoort, en dat je meer weet dan je denkt. Als je de pen leert vertrouwen, zullen je teksten je verrassen en spiegelen.

Dit traject is zowel bedoeld om je creatieve schrijfstroom aan te wakkeren, als om aandacht te schenken aan plekken in jezelf en je verhaal die om heling vragen. Creatieve groei en zelfontwikkeling gaan hand in hand.

Nanda Huneman - Schrijfbegeleiding

Opbouw

Dit persoonlijk ontwikkelingstraject bestaat uit:

  • Een kennismakings – en oriëntatiegesprek
  • Drie coachgesprekken van anderhalf uur waarin je (schrijf)proces centraal staat
  • Feedback op 10 a 15 pagina’s geschreven tekst per sessie
  • Creatieve, spirituele en persoonlijke input om je te helpen je schrijfwerk te verdiepen

In het eerste gesprek vertel je jouw verhaal. Waar je staat. Wat er speelt. Wat je graag zou willen. Ik luister met volle aandacht naar heel je verhaal en samen onderzoeken we wat jouw verhaal kan helen. Daarnaast onderzoeken we wat jij in jezelf wilt aanwakkeren. Wil je uitbundiger, poëtischer of directer worden in je schrijven (en je leven)?

Ik geef je creatieve en meditatieve schrijfopdrachten die precies bij jou,  jouw (levens)fase en verlangen passen. Misschien schrijf je een verhaal. Een liedtekst. Affirmaties, een weerbericht, een preek. De creatieve vormen helpen je om op een andere manier op jezelf af te stemmen. Om nieuwe woorden te vinden voor dat wat in jou speelt. En ze helpen je om te helen wat geheeld wil worden.

Dit traject kan je zien als een verrassende vorm van creatieve therapie.

Na dit traject:

  • Voel je je lichter en opgeruimd.
  • Weet je hoe schrijven jou in je persoonlijke ontwikkelingsprocessen kan ondersteunen
  • Heb je jezelf op een nieuwe manier beter leren kennen en sta je in contact met je creatieve potentie.
Nanda Huneman - Schrijfbegeleiding

Kosten

375 euro (*) in een keer

Of per maand (drie keer) 125 euro

(*) Excl. btw voor ondernemers, incl. btw voor particulieren

“Ik heb een duidelijkere communicatie tussen denken, voelen, intuïtie en geaardheid gekregen. Nanda haar begeleiding is motiverend, rustig en zeer betrokken.”

Mathu

“Nanda zet een veilige, open, creatieve en huiselijke sfeer neer. Je krijgt concrete handvaten om te schrijven vanuit jezelf. Mijn creativiteit is weer aangezwengeld.”

Maria

“Ik ontdekte al schrijvend mijn talenten, behoeften en blokkades. Ik heb het gevoel dat mijn bloed nu meer stroomt, ik meer in beweging ben, meer leef.”

Barbara
Neem contact op