Schrijfcafé in Utrecht

Deze Workshop Schrijven is op iedere eerste of tweede zaterdag
in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht.

Eerstvolgende Schrijfcafe: zaterdag 7 september van 11.00 – 13.00 uur

Verrassende, vreemde, ontroerende, naar meer smakende schrijfopdrachten

Twee uur geconcentreerde schrijftijd, waarin je meer kan creëren dan je denkt

Luisterende oren, meeschrijvende pennen, feedback, hartelijk gelach, af en toe een traan

Cappuccino, thee, koekjes, chocolade en bizar, onverwacht lesmateriaal op tafel

Het Schrijfcafe Utrecht – sinds 2005

Het Schrijfcafé Utrecht is een workshop schrijven waarbij je nieuwe inspiratie opdoet, verschillende schrijfstijlen uitprobeert en waar je je schrijfsels kan delen met andere schrijfliefhebbers. Het is twee uur geconcentreerde creatieve schrijftijd; iets waar je thuis vaak niet aan toekomt.

Schrijven doe je meestal alleen, maar bij deze schrijfworkshop schrijf je samen. Dat motiveert. Dat brengt je op nieuwe, frisse ideeën. En het maakt schrijven makkelijker.

Het Schrijfcafé is een thematische workshop schrijven; je schrijft bijvoorbeeld over de seizoenen, de elementen, smaken en verschillende soorten personages. Het Schrijfcafé draait vooral om het plezier in het schrijven, maar tijdens de workshop leer je ook creatiever en levendiger schrijven. Laagdrempelige schrijfopdrachten en onverwacht lesmateriaal helpen je op gang.

Bij het schrijfcafé is iedereen welkom, schrijfervaring is niet nodig. Je bent welkom om de hele reeks te volgen, maar de schrijfworkshops zijn ook prima afzonderlijk te volgen.

Het schrijfcafé Utrecht is tevens een goede manier om kennis te maken met de werkwijze van Nanda.

Praktisch

Het Schrijfcafe Utrecht is iedere eerste of tweede zaterdag van de maand, van 11.00-13.00 uur, in het Louis Hartlooper Complex, Tolsteegbrug 1 te Utrecht.

Data najaar 2019: zaterdag 7 september, 5 oktober, 2 november en 14 december

Kosten zijn 20 euro, inclusief twee drankjes.  Aanmelden is niet nodig. Je kan gewoon binnenlopen en ter plekke contant betalen.

Zie ook www.hartlooper.nl

Workshop Schrijven digitaal

Kan je niet bij het Schrijfcafé zijn maar heb je wel behoefte aan een creatieve workshop schrijven? Stuur me dan een bericht. Na betaling (20 euro excl. btw) ontvang je een verrassende, digitale workshop schrijven via tekst, video of podcast met prikkelende schrijfopdrachten.

Vervolgens plan je zelf ergens twee uur schrijftijd in en ga je los. In het cafe of gewoon thuis.

Ervaringen van deelnemers

“Het schrijfcafe maakt je creatief en los en warmt je op om thuis verder te schrijven.”

Sini

“Het schrijfcafe is laagdrempelig en heeft een fijne opbouw, de verschillende invalshoeken helpen je verder. Het is helend en rijk.”

Marike

“Wat ik waardeer aan het schrijfcafe: de afwisselende thema’s, de opbouwende feedback, de losse sfeer, het vele lachen en andermans verhalen en woordvondsten.”

Cora
Neem contact op