Creatieve schrijfcursussen

Naast Schrijfcoaching bied ik ook creatieve schrijfcursussen, schrijfcafe’s en schrijfretraites aan.
Hier leer je creatiever schrijven. Je speelt met taal en leert meerdere stijlen en vormen te gebruiken. De creatieve schrijfopdrachten en meditaties brengen ook verdieping. Zo maak je contact met je eigen wijsheid en verhaal. Al schrijvende ontdek je wat jou op AAN zet.

De schrijver in jou wordt wakker

Nanda Huneman - Schrijfcoach

Online schrijfcursus

Jaartraject Boekschrijven, v.a. 6 oktober 2023

Je leert alles wat je moet weten over het schrijven van je eigen boek. Het is een jaarprogramma met online en live colleges, groepscoaching en inspirerende video-lessen waardoor je een jaar lang ondersteund wordt bij het schrijven van je boek, zodat jij een vorm en een schrijfstijl vindt die bij jou als schrijver past. Voel je dat het tijd is om die langgekoesterde droom om een boek te schrijven in vervulling te laten gaan?

Schrijf je dan nu in voor deze boekschrijfcursus die start op vrijdag 6 oktober 2023.

Meer over deze schrijfcursus

Schrijfretraite

Hoe begin je met jouw boek? Zaterdag 23 september 10.30 uur

Je wilt een boek schrijven, maar je weet niet waar je moet beginnen. Tijdens deze gratis online masterclass leer je hoe je over de eerste drempel komt en je schrijfblokkades doorbreekt. Wat is een goed startpunt? Hoe kom je op gang? Tevens leer je hoe je het eerste hoofdstuk van je boek schrijft. Inspirerende voorbeelden, bruikbare tips en creatieve schrijfopdrachten helpen je op weg. Nanda zal op levendige wijze vertellen over het belang van het eerste hoofdstuk en over het proces van het schrijven van je eigen boek. Deze workshop is tevens een goede kennismaking met de jaarcursus Boekschrijven die in oktober begint. Je hebt alle ruimte om je vragen te stellen!

Leuk als je erbij bent!

Meer over deze schrijfretraite

Schrijfcafé in Utrecht

Zaterdag 17 juni: de Reis van de Held

Bij het Schrijfcafé in Utrecht in het Slachtstraatfilmtheater leer je alles over de Reis van de Held; dat zijn twaalf universele stappen die je in een verhaal kan herkennen. Door de twaalf verhaalstappen als leidraad te nemen, schep je houvast voor jezelf en geef je jouw verhaal een oerstructuur die de lezer instinctief begrijpt. Als je de Reis van de Held toepast, wint je verhaal aan diepgang en samenhang. Aan de hand van filmfragmenten, theorie en creatieve schrijfopdrachten leer je hoe je de eerste stappen van de Reis op een originele manier kan gebruiken.

We schrijven in de filmzaal; een hele ervaring! Kan je zaterdag niet? Het schrijfcafé is ook verkrijgbaar als online schrijfles!

Meer over het Schrijfcafe in Utrecht
Schrijfhaven - Avontuurlijke Online Schrijfcursussen

Online schrijfcursus

De Reis van de Schrijver

Word in 45 weken een creatieve schrijver met een eigen stem, zodat jouw verhaal op jouw manier op papier komt. Deze creatieve schrijfcursus helpt je om de flow te vinden en echt aan de slag te gaan.

Maak  van schrijven en mediteren een vast onderdeel van je leven! 

Meer over deze schrijfcursus
Nanda Huneman - Schrijfhaven - Avontuurlijke Online Schrijfcursussen

Tweeweekse Schrijfchallenge

Horizontocht op de Spes Mea

Bij deze Horizon-tocht doe je elke dag een nieuwe haven aan. Elke ochtend ontvang je een creatieve en verrassende schrijfopdracht met het thema Hoop en Horizon. De schrijfoefeningen zijn verdiepend, maar ook licht van toon. Je speelt met verschillende stijlen, genres en invalshoeken. Ze helpen je om dagelijks te schrijven, nieuwe hoop te vinden en om je koers uit te zetten naar de horizon.

Twee weken inspiratie voor maar 25 euro

Meer over deze schrijfcursus
Gratis

Gratis Kickstart Schrijfpakket

Ontvang een gratis online schrijfles met video's en creatieve schrijfopdrachten, plus de eerste twee hoofdstukken van mijn boek over de kunst van het schrijven.
Gratis