Creatieve schrijfcursussen

Naast Schrijfcoaching bied ik ook creatieve schrijfcursussen, schrijfcafe’s en schrijfretraites aan.
Hier leer je creatiever schrijven. Je speelt met taal en leert meerdere stijlen en vormen te gebruiken. De creatieve schrijfopdrachten en meditaties brengen ook verdieping. Zo maak je contact met je eigen wijsheid en verhaal. Al schrijvende ontdek je wat jou op AAN zet.

De schrijver in jou wordt wakker

Summer Flow School

8 t/m 11 augustus in de Flowschool

De Summer Flow School for Wisdom Writers is een zomers lang schrijfweekend vol diepgang, stilte, zang, dans, theater, baanbrekende schrijfopdrachten en vernieuwende werkvormen en heel veel FUN. Vier dagen waarin je verschillende disciplines combineert en waarbij je de Wisdom Writer in jezelf bevrijdt en aanwakkert.

Alles over de schrijfretraite

Zoute Ziel

Voorstelling, 15/16 juni Utrecht

“De mooiste voorstelling die ik ooit heb gezien. Grappig. Diep. Aards. Kwetsbaar.” Zoute Ziel is de  fysieke en poëtische monoloog van Nanda over haar  turbulente zoektocht als schippersdochter in India. Wegens het grote succes in januari nu in reprise in juni, in Villa Concordia. Welkom!

ZONDAG is uitverkocht, koop snel je kaartje voor de zaterdagavond!

Meer over deze voorstelling

Schrijfcafé in Utrecht

Zaterdag 7 september

Het Schrijfcafé Utrecht is een workshop schrijven waarbij je nieuwe inspiratie opdoet, verschillende schrijfstijlen uitprobeert en waar je je schrijfsels kan delen met andere schrijfliefhebbers. Het is twee uur geconcentreerde creatieve schrijftijd; iets waar je thuis vaak niet aan toekomt.

Schrijven doe je meestal alleen, maar bij deze schrijfworkshop schrijf je samen. Dat motiveert. Dat brengt je op nieuwe, frisse ideeën. En het maakt schrijven makkelijker.

We schrijven in de filmzaal aan de hand van inspirerende fragmenten; een hele ervaring!

Meer over het Schrijfcafe in Utrecht
Schrijfhaven - Avontuurlijke Online Schrijfcursussen

Online schrijfcursus

De Reis van de Schrijver

Word in 45 weken een creatieve schrijver met een eigen stem, zodat jouw verhaal op jouw manier op papier komt. Deze creatieve schrijfcursus helpt je om de flow te vinden en echt aan de slag te gaan.

Maak  van schrijven en mediteren een vast onderdeel van je leven! 

Meer over deze schrijfcursus
Summer Flow Challenge - Nanda Huneman

Zomerse Schrijfchallenge

Summer Flow Challenge

Een 35 daagse zomerse schrijfchallenge waardoor je zomer een creatief avontuur wordt. Elke dag krijg je een speelse schrijfopdracht die je helemaal in de Summer Flow brengt.

Je speelt met de verbeelding, met herinneringen en je zintuigen. Je zoekt naar avontuur, fantasie en wijsheid. Diverse schrijfvormen helpen je op weg naar een frisse, nieuwe schrijfstijl en je maakt onverwachte verhalen vol zand, zon en ruimte.

35 dagen inspiratie voor maar 35 euro

Meer over deze schrijfcursus
Gratis

Gratis Kickstart Schrijfpakket

Ontvang een gratis online schrijfles met video's en creatieve schrijfopdrachten, plus de eerste twee hoofdstukken van mijn boek over de kunst van het schrijven.
Gratis