Creatieve schrijfcursussen

Naast Schrijfcoaching bied ik ook creatieve schrijfcursussen, schrijfcafe’s en schrijfretraites aan.
Hier leer je creatiever schrijven. Je speelt met taal en leert meerdere stijlen en vormen te gebruiken. De creatieve schrijfopdrachten en meditaties brengen ook verdieping. Zo maak je contact met je eigen wijsheid en verhaal. Al schrijvende ontdek je wat jou op AAN zet.

De schrijver in jou wordt wakker

Nanda Huneman - Schrijfcoach

Online schrijfcursus

Zaterdag 6 april 10.30-13.00 uur

Het Schrijfcafe is een laagdrempelige schrijfworkshop in de filmzaal van het Slachtstraat Filmtheater in Utrecht. Filmfragmenten en creatieve schrijfopdrachten helpen je op gang. Het thema van 13 april is Animatie. Je rekt de grenzen van de werkelijkheid op!
Meer over deze schrijfcursus

Schrijfcafe

Flowschool for Wisdom Writers, start 21 april

De Flowschool is een Speelse Schrijfschool voor vrije expressie en diepe reflectie. Je doorbreekt blokkades en bevrijdt jouw levensenergie en creativiteit! Een magische combinatie van live lessen, een online lespakket en persoonlijke begeleiding.

Meer over deze schrijfretraite

Schrijfcafé in Utrecht

Zaterdag 4 november

Het Schrijfcafé Utrecht is een workshop schrijven waarbij je nieuwe inspiratie opdoet, verschillende schrijfstijlen uitprobeert en waar je je schrijfsels kan delen met andere schrijfliefhebbers. Het is twee uur geconcentreerde creatieve schrijftijd; iets waar je thuis vaak niet aan toekomt.

Schrijven doe je meestal alleen, maar bij deze schrijfworkshop schrijf je samen. Dat motiveert. Dat brengt je op nieuwe, frisse ideeën. En het maakt schrijven makkelijker.

We schrijven in de filmzaal aan de hand van inspirerende fragmenten; een hele ervaring!

Meer over het Schrijfcafe in Utrecht
Schrijfhaven - Avontuurlijke Online Schrijfcursussen

Online schrijfcursus

De Reis van de Schrijver

Word in 45 weken een creatieve schrijver met een eigen stem, zodat jouw verhaal op jouw manier op papier komt. Deze creatieve schrijfcursus helpt je om de flow te vinden en echt aan de slag te gaan.

Maak  van schrijven en mediteren een vast onderdeel van je leven! 

Meer over deze schrijfcursus
Nanda Huneman - Schrijfhaven - Avontuurlijke Online Schrijfcursussen

Tweeweekse Schrijfchallenge

Horizontocht op de Spes Mea

Bij deze Horizon-tocht doe je elke dag een nieuwe haven aan. Elke ochtend ontvang je een creatieve en verrassende schrijfopdracht met het thema Hoop en Horizon. De schrijfoefeningen zijn verdiepend, maar ook licht van toon. Je speelt met verschillende stijlen, genres en invalshoeken. Ze helpen je om dagelijks te schrijven, nieuwe hoop te vinden en om je koers uit te zetten naar de horizon.

Twee weken inspiratie voor maar 25 euro

Meer over deze schrijfcursus
Gratis

Gratis Kickstart Schrijfpakket

Ontvang een gratis online schrijfles met video's en creatieve schrijfopdrachten, plus de eerste twee hoofdstukken van mijn boek over de kunst van het schrijven.
Gratis