Workshop creatief schrijven met Voice Dialogue

Ontdek de geheime kracht van je verstoten ik

Zaterdag 19 september 2020 10-16.30 uur, Utrecht

Een workshop die Voice Dialogue en creatief schrijven met elkaar combineert

Ontdek al schrijvend meerdere kanten van jezelf

Maak op creatieve wijze meer verbinding met de verstoten kanten van jezelf

De geheime kracht van je verstoten ik

Deze workshop creatief schrijven geef ik samen met de ervaren trainer in Voice Dialogue en schrijfster Karin Brugman.We combineren in deze workshop de kracht van het creatief schrijven met het zelfonderzoek via Voice Dialogue; een methode waarbij je verschillende subpersonen in jezelf ontdekt, onderzoekt en ontmoet.

We zoomen specifiek in op de ‘verstoten ikken’ – dat zijn die kanten van jezelf, die je vergeten bent, die ondergesneeuwd zijn of die je bewust verbergt of waar je je voor schaamt. Het zijn die kanten van jezelf die je minder aan het woord laat dan andere stemmen in jezelf. Maar misschien hebben jouw ‘verstoten ikken’ wel een geheime kracht, en maken ze je leven juist rijker en betekenisvoller.

Al schrijvend laat je deze kanten aan het woord. Soms is dat op papier makkelijker dan in het echt. Je verstoten ikken zeggen eindelijk wat ze nooit hardop durfden te zeggen. Creatieve schrijfopdrachten dagen je uit om je niet terug te houden en jezelf eerlijk, poetisch, eigenzinnig en waarachtig te uiten.

Onze ervaring is dat wanneer je je verstoten ik eenmaal ontmoet hebt, het onmogelijk is hem daarna nog te negeren. Je gaat vanzelfsprekend iets met zijn of haar vermogen doen.

In deze creatief schrijven workshop hoef je je niet mooier voor te doen dan je bent. Integendeel.  Verras je jezelf en ontdek al schrijvend verborgen kanten van jezelf.

Zes redenen om mee te doen

  • Je wilt verborgen  kwaliteiten van jezelf ontdekken en er iets mee doen
  • Het werken vanuit het idee van meerdere ikken en Voice Dialogue spreekt je aan
  • Je wilt ontdekken hoe leuk schrijven is
  • Je bent klaar met nadenken en analyseren. Je wilt ervaren.
  • Je wilt speelse en creatieve kanten laten ontwaken
  • Je houdt van een workshop waarin lichtheid en diepgang hand in hand gaan.

Verdieping van de schrijfervaring met Voice Dialogue

Na het schrijven verdiep je je schrijfervaring en zoomt Karin Brugman met behulp  van de benaderingswijze Voice Dialogue in op die aspecten van jezelf die tot nu toe onderbelicht bleven. Wat als je Onbezonnen Ik het woord neemt? Je Creatieve Ik of juist je Serieuze? Of die Ik waar je je eigenlijk voor schaamt?

Door deze Voice Dialogue oefeningen en gesprekken, zorg je ervoor dat je inzichten niet alleen maar op papier staan, maar je ze echt kan belichamen.

Praktische details workshop creatief schrijven

Wanneer: Zaterdag 19 september 2020, van 10-16.30 uur
Waar: Lange Lauwerstraat 69, Utrecht
Hoeveel: Vroegboekkorting tot 30 juni: 195 euro ipv 250 euro.
De prijzen zijn exclusief 21% btw,
inclusief een lekkere lunch en de ontdekking van een geheime kracht
Aanmelden