Voel je frustratie omdat je je brandende schrijfwens niet volgt?

Weet je dat je meer in huis hebt, maar loop je tijdens het schrijven tegen je eigen grenzen op?

Heb je regelmatig het gevoel dat je verdwaalt in je eigen materiaal?

Ben je bang om te beginnen omdat je anderen met je verhaal zou kunnen kwetsen?

Welke vorm van schrijfbegeleiding past bij jou?

Zoveel mogelijkheden voor schrijfcoaching en schrijfbegeleiding! Waar moet je nu beginnen? Wat past bij jou?

Ik bied trajecten voor drie type schrijvers:

De jaaa-dit-is-tof-ik-wil-meer-schrijver

De leer-me-meer-ik-wil-iets-maken-schrijver

De ik-wil-een-boek-schrijven-schrijver (en het liefst ook nog uitgeven!)

De jaaa-dit-is-tof-ik-wil-meer-schrijver

Vind je schrijven leuk en wil je graag meer? Wil je uitvinden welke manier van schrijven bij jou past? Vind je het leuk om uitgedaagd en geprikkeld te worden met creatieve schrijfoefeningen? En wil je meer leren over diverse schrijftechnieken? Kijk dan eens bij de volgende links.

Maandelijks geef ik een laagdrempelig (online) schrijfcafe met creatieve schrijfopdrachten die iedereen tot schrijven aanzetten, of je nu ervaring hebt of niet!

Het lesboek over Levensfictie Schrijven Spelen met je Leven beschrijft de verschillende stadia in het schrijfproces en helpt je op weg met schrijftips en schrijfoefeningen.

Sommige schrijfweekenden zijn ook geschikt voor zowel de ervaren als de beginnende schrijver.

De leer-me-meer-ik-wil-iets-maken-schrijver

Heb je al het een en ander geschreven en zoek je naar meer diepgang? Wil je je schrijfstijl verbeteren? Wil je je blogs, gedichten of verhalen aanscherpen en misschien verzamelen in een bundel? Wil je onderzoeken of er een boek in jou zit en hoe dat er dan uit zou zien? Dan zijn deze producten wellicht iets voor jou:

Masterclass Verhaal Schrijven en Uitgeven – een masterclass van een half jaar met een groep van 8- 12 ervaren en getalenteerde schrijvers werk je aan je eigen verhaal.

Schrijfboost – boek een eenmalig gesprek en lever tien geschreven pagina’s in. Je krijgt in een live of online gesprek feedback op je tekst en leert zo wat je krachten en valkuilen zijn. Je leert zien welke potentie er in jouw teksten en in jou als schrijver schuilt.

Het Doorbreekpakket – een kort schrijfbegeleidingstraject waarbij je een startpunt maakt voor je eigen boek of waar je een korter project kan afronden. Je onderzoekt welke schrijfvorm het beste bij jou en je onderwerp past.

Schrijfretraite – tijdens een schrijfweekend of een langere schrijfretraite kan je meters maken en tot verdieping komen.

De ik-wil-een-boek-schrijven-schrijver (en het liefst ook nog uitgeven!)

Wil jij een eigen boek schrijven? Maar weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen? Of hoe je het boek gaat opbouwen? Of stel je het steeds weer uit? Of heb je best al veel geschreven maar twijfel je aan de kwaliteit?

In het jaartraject Boekschrijven – schrijf je in een jaar je eigen boek. Je krijgt het thema en de opbouw helder en de afspraken zijn een stok achter de deur. Nu ga je het echt doen.

Ben je al meer ervaren, en zijn jouw schrijfstijl en boekidee (bijna) rijp voor uitgave?

Kijk dan eens bij het traject Boekschrijven en Uitgeven – waarbij je, als je stijl en idee goed genoeg zijn, na schrijfbegeleiding gegarandeerd wordt uitgegeven bij Uitgeverij Elikser.

“Nanda haar begeleiding is warm en persoonlijk. Dichtbij en met kennis van zaken.”

Chris

“Nanda biedt een goeie mix van structuur, diepgang, luchtigheid, humor en vrijheid.”

Nellie

“Nanda’s aanpak geeft iedereen de ruimte om zijn of haar eigen stem te vinden.”

Marion

“Nanda heeft voelbare expertise!”

Rob

Kom je er niet uit, maak een afspraak voor een orientatiegesprek

Neem contact op